Sådan søges fonden

  • tors
    15
    feb
    2024

    Frist

 

Kommende ansøgningsfrister for I. F. lemvigh Müllers Fond i 2023 og 2024:

16. november 2023
15. februar 2024
16. maj 2024
8. august 2024
14. november 2024

Ansøgning

Ansøgninger til fonden skal sendes via vores digitale ansøgningsportal. Ansøgere vil blive bedt om at oprette en profil med personligt NemID eller NemID Medarbejdersignatur for at kunne ansøge. Profilen oprettes via linket til den digitale ansøgning.
Alle ansøgere får en automatisk bekræftelse for modtagelse af deres ansøgning, som ikke kan besvares. Ansøgninger, der imødekommes, kan forvente at modtage et svar indenfor 5-7 uger regnet fra ansøgningsfristens udløb.
Ansøgninger, der ikke imødekommes, modtager besked om afslag.

Lemvigh-Müller-slægten

Slægten

Der kan ydes støtte til for eksempel økonomisk trængte ældre medlemmer af slægten samt efterlevende ægtefæller efter sådanne eller yngre medlemmer af slægten, blandt andet til uddannelse. Ansøgningsfristen kan ses øverst på siden.

Den motiverede ansøgning, budget, navneattest/dåbsattest og seneste årsopgørelse skal være i PDF-format.
Ansøg med NemID eller MitID:

Gå til ansøgningsportalen ved at klikke her >>

 

Har du ikke NemID eller MitID, kan du sende en mail til fonden: iflmfonden@lmfond.dk

Medlemmer af Lemvigh-Müller slægten har mulighed for at søge følgende legater. Legat for familiens nyfødte samt Familielegat.

Legat for familiens nyfødte

Legatet kan søges af familiemedlemmer, som bliver eller er blevet forældre i 2023. Det er et engangsbeløb, der vil blive bevilget til familiemedlemmet til den nyfødte.
Ansøgningsfrist: Senest den 1. februar 2024.

Familielegat

Legatet kan søges én gang årligt af familiens medlemmer, der er 18 år eller derover. For 2023 skal man være født i 2005 eller tidligere, for at kunne søge dette legat.

Hvis man bliver 18 år i 2023, kan man søge legatet i løbet af året.

Ansøgningsfrist: Senest den 1. december 2023.

Gå til ansøgningsportalen ved at klikke her >>

Har du ikke NemID eller MitID, kan du sende en mail til fonden: iflmfonden@lmfond.dk

Almennyttige formål

Ansøgere til de almennyttige formål skal have et CVR-nummer. Du vil blive bedt om at oprette en profil enten via brugernavn og kodeord eller via NemID Medarbejdersignatur/personligt NemID/MitID for at oprette ny ansøgning, eller for at behandle en eksisterende ansøgning.

Profilen oprettes via linket til den digitale ansøgning. Benytter du personligt NemID, skal du efter login vælge, at du ansøger for en organisation eller en forening.

Gå til ansøgningsportalen ved at klikke her >>