Slægten

OM SLÆGTSPORTALEN

Formålet med slægtsportalen er, at give Lemvigh-Müller slægtens efterkommere mulighed for gå på opdagelse i familiens stamtræ, finde egne familierelationer samt indsende nye oplysninger, der kan være med til at opdatere stamtræet. Herudover kan man få nærmere kendskab til historien om Lemvigh-Müller slægtens grundlægger, Johan Frederik Lemvigh-Müller.

LOGIN

Alle efterkommere af Johan Frederik Lemvigh-Müller, der er optaget i Legacy, kan få et login til portalen. Klik på linket til slægtsportalen og registrer dig herefter som ny bruger.

LINK TIL SLÆGTSPORTAL

STAMTRÆET

Stamtræet består af nulevende og afdøde familiemedlemmer, samt deres ægtefæller og ægtefællers forældre. Der er udelukkende oplyst fødsels- og dødsår.

Oplysningerne kommer fra Legacy, et slægtsforskningsprogram vi allerede benytter og som danner baggrund for bogen om Lemvigh-Müller slægten. Vi ønsker nu at lægge oplysningerne ud på slægtsportalen, der løbende kan opdateres.

Hvis man som slægtning ønsker at søge et legat hos fonden, skal man være direkte efterkommer og registreret i Legacy. Herved kommer man automatisk med i slægtsportalens stamtræ. Oplysningerne vil dog kun være synlige for andre slægtninge med login.

KONTAKT

Hvis du har spørgsmål til slægtsportalen og/eller til Legacy, er du velkommen til at skrive til os.

Mail til iflmfonden@lmfond.dk

Hvis du ikke ønsker at blive vist på slægtsportalen, kan du sende os en mail og du bliver herefter fjernet fra denne.